Kvote 2 uddannelsesforløb

Forberedelse til optagelsesprøven

Hvorfor ikke forberede sig bedst muligt?

Fra 2020 skal tusindvis af kvote 2 ansøgere til optagelsesprøve ved landets universiteter. Her bliver du testet på din studieegnethed og kognitive evner.
 

Med StudieAkademiets KVOTE 2-kursus bliver du rustet til ansøgningsprocessen og øger dermed dine muligheder for at blive optaget på dit drømmestudie.

Det får du:

Nye kompetencer, konkrete værktøjer og personlig sparring med en kvote 2-ekspert, så du er bedst muligt forberedt på optagelsesprocessen. Efter endt forløb har du en værktøjskasse fyldt med metoder, teknikker og relevant viden, der ruster dig til universiteternes optagelsesprøver.

Forløbet består af

• 5 kursusdage á 3 timer
• 2 skriftlige prøver
• Viden om optagelsesprøverne
• Strategier til at løse opgaverne

Pris og detaljer:

PRIS: 9.975,-

Undervisningen foregår i:

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

Holdstart

2. Marts 2020 kl. 16.00-19.00.

Vil du vide mere?

Du kan også skrive til vores studievejleder på info@studieakademiet.dk

Hvis du vil optages via kvote 2, skal du være blandt de bedste i ansøgerfeltet.

Så simpelt kan det siges.

StudieAkademiet er sat i verden for at hjælpe vores elever med at få relevant uddannelseserfaring og akademiske kompetencer, der øger deres chance for at blive optaget.

Informationsmøde

Bliv ringet op af din underviser, Christian Katzmann, og hør hvordan uddannelsen kan hjælpe dig! Han vil besvare alle dine spørgsmål og vejlede dig om dine muligheder.

Du er også velkommen til at sende os en mail på

info@studieakademiet.dk

Det er naturligvis gratis og uforpligtende – og du vil modtage en kvittering for din henvendelse.

Mange kvote 2 ansøgere er nervøse til optagelsesprøverne. De er sat i en uvant situation under maksimalt pres, og tvivlen på egne evner sætter sig lynhurtigt. Det handler derfor om at være velforberedt!

I et interview til Studentum.dk fortæller vores uddannelsesleder Christian Katzmann om de nye optagelsesprøver.

Vidste du?

Undersøgelser viser, at der ikke er sammenhæng mellem karaktergennemsnit fra gymnasiet og det opnåede resultat fra optagelsesprøven. De studerende der vælges på baggrund af UniTESTen klarer sig desuden lige så godt eller bedre end dem, der er optaget via kvote 1.