Medicin

Skal du også gennem kvote 2-nåleøjet?

Der er rift om studiepladserne på landets universiteter, og i 2018 var adgangskvotienterne højere end nogensinde. For at sikre sig en af de attraktive pladser på medicin i København skulle man have et svimlende karaktersnit på 11,4 – mens dem, der ville læse i Aarhus, kunne ‘nøjes’ med 11,2. Hvis du drømmer om at læse medicin, har du sandsynligvis overvejet at søge ind via kvote 2.

Der er en stor gruppe af unge, der både kan og vil, men som har opgivet drømmen om at blive optaget, fordi de mangler de adgangsgivende karakterer. Men sådan behøver det ikke at være!

StudieAkademiet tilbyder et 6-måneders uddannelsesforløb for dig, der planlægger at søge ind på medicinstudiet via kvote 2. Du kan se pensum for forløbet her.

Undervisningen foregår som klasseundervisning en gang om ugen, og vi tilbyder både hverdags- og weekendhold. De første hold starter op i september måned.

Optagelse sker efter først-til-mølle princippet, og det er derfor vigtigt at sende din tilmelding så hurtigt som muligt, hvis du gerne vil sikre dig en plads på dit foretrukne hold. Tilmeldingen er først gældende, når vi har modtaget din betaling.

Hvis du vil optages via kvote 2, skal du være blandt de bedste i ansøgerfeltet.

Så simpelt kan det siges.

StudieAkademiet er sat i verden for at hjælpe vores elever med at få relevant uddannelseserfaring og akademiske kompetencer, der øger deres chance for at blive optaget.

Informationsmøder

Kom og hør hvordan uddannelsen kan hjælpe dig! Her kan du blive klogere på hvem vi er, hvor det foregår og hvad forløbet indeholder.

Juli, august og september 2020

Skoubogade 1, 2. sal 1158 København K eller
Ceresbyen 24, Bygning B, 8000 Aarhus

Tilmeld dig informationsmødet her – deltagelse er gratis og uforpligtende

Det har været dygtige undervisere og man kunne mærke, at de brændte for deres fag. De har været gode til at formidle og lære fra sig, men også til at svare på spørgsmål, der forbereder os til livet som studerende. Det er fantastisk, at underviserne netop stadig er tilknyttet universitetet, da de kan fortælle alt om, hvad det vil sige at være studerende.

Få tilsendt mere information