Samfundsvidenskab

Skal du også gennem kvote 2-nåleøjet?

De samfundsvidenskabelige uddannelser oplevede den største stigning i antal kvote 2-ansøgere, blandt alle studieretninger i 2020. Ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet i København, søgte mere end dobbelt så mange ind via kvote 2, sammenlignet med året før. Konkurrencen om pladser på studier som Statskundskaber, Sociologi og Samfundsfag, har derfor aldrig været større.

Hvis du drømmer om en karriere indenfor politik eller samfundsvidenskab, har du sandsynligvis overvejet at søge ind via kvote 2.

Der er en stor gruppe af unge, der både kan og vil, men som har opgivet drømmen om at blive optaget, fordi de mangler de adgangsgivende karakterer. Men sådan behøver det ikke at være!

StudieAkademiet tilbyder et 6-måneders uddannelsesforløb for dig, der planlægger at søge ind på en samfundsvidenskabelig uddannelse via kvote 2. Du kan se pensum for forløbet her.

Undervisningen foregår som klasseundervisning en gang om ugen, og vi tilbyder tre hold: to i København, og et i Aarhus. De første hold starter op i september måned.

Tilmelding er efter først-til-mølle princippet, og det er derfor vigtigt at sende din tilmelding så hurtigt som muligt, hvis du gerne vil sikre dig en plads på dit foretrukne hold. Tilmeldingen er først gældende, når vi har modtaget din betaling.

Hvis du vil optages via kvote 2, skal du være blandt de bedste i ansøgerfeltet.

Så simpelt kan det siges.

StudieAkademiet er sat i verden for at hjælpe vores elever med at få relevant uddannelseserfaring og akademiske kompetencer, der øger deres chance for at blive optaget.

Informationsmøder

Kom og hør hvordan uddannelsen kan hjælpe dig! Her kan du blive klogere på hvem vi er, hvor det foregår og hvad forløbet indeholder.

Juli, august og september 2020

Skoubogade 1, 2. sal 1158 København K eller
Ceresbyen 24, Bygning B, 8000 Aarhus

Tilmeld dig informationsmødet her – deltagelse er gratis og uforpligtende

Det har været dygtige undervisere, og man kunne mærke, at de brændte for deres fag. De har været gode til at formidle og lære fra sig, men også til at svare på spørgsmål, der forbereder os til livet som studerende. Det er fantastisk, at underviserne netop stadig er tilknyttet universitetet, da de kan fortælle alt om, hvad det vil sige at være jurastuderende.

Få tilsendt mere information