Pensum På Samfundsvidenskab

Pensum

Du kommer igennem følgende fag

Samfundsvidenskab dækker over alt fra politik, sociologi, statskundskab, forvaltning, jura, internationale relationer, ideologi og meget mere.

I dette fag udforsker vi de vigtigste discipliner, og ser nærmere på, hvad de alle har til fælles: nemlig de samfundsvidenskabelige metoder.

Hvordan bliver du en fremragende debattør? Simpelt: du tilmelder dig StudieAkademiets Samf-linje!

Gennem hele forløbet skal vi nemlig debattere aktuelle og vigtige emner, fra den politiske scene – og i 2. modul går vi i dybden med den ædle kunst ‘at vinde på ord’.

Vi kigger på ‘det gode argument’ – og hele holdet deltager i STAK-Mesterskaberne i Debat, hvor vi battler med og mod hinanden. Her får du mulighed for at afprøve dine holdninger, og få direkte feedback fra underviseren og dine holdkammerater. Det hele foregår i god stemning og trygge rammer, så du virkelig får mulighed for at folde dig ud. Glæd dig – det bliver sjovt!

Uanset om du søger ind på Statskundskab, Sociologi, Økonomi eller en helt anden samfundsvidenskabelig uddannelse, skal du være i stand til at aflæse og forstå statistikker, så du kan forholde dig kritisk til dem.

Hvad sker der, hvis en aftale ikke overholdes korrekt? Hvad er forskellen på faktiske og retlige mangler? Obligationsret har ikke meget med ’aktier og obligationer’ at gøre, selvom navnet kunne antyde det, men er derimod en af formuerettens hoveddiscipliner. Faget omhandler aftaleparters rettigheder og forpligtelser over for hinanden og hvilke konsekvenser det kan få, hvis parternes aftale ikke overholdes.

Informationsmøder

Kom og hør hvordan uddannelsen kan hjælpe dig! Her kan du blive klogere på hvem vi er, hvor det foregår og hvad forløbet indeholder.

Juli, august og september 2020

Skoubogade 1, 2. sal 1158 København K eller
Ceresbyen 24, Bygning B, 8000 Aarhus

Tilmeld dig informationsmødet her – deltagelse er gratis og uforpligtende