Gå tilbage

Ahmad tog StudieAkademiet

Hvad fik dig til at vælge StudieAkademiet?
Jeg ville bare læse jura, og jeg var klar til at gøre, hvad end der skulle til. I gymnasiet havde jeg nok, hvad siger man, fokuseret mere på det sociale end det faglige. Derfor havde jeg brug for at få en masse erfaring og sørge for at komme forrest i feltet blandt ansøgerne, så jeg kunne komme ind på kvote 2. Desuden var jeg til informationsmøde hos StudieAkademiet og underviserne virkede helt fantastiske og nede på jorden - de snakker meget i øjenhøjde med de unge, og det kunne jeg rigtig godt lide.

Hvis du skulle beskrive din oplevelse på StudieAkademiet for andre, hvad ville du så sige?
Det har været enormt godt og lærerigt. Det har været intensivt, men har givet en unik mulighed for at gå i dybden med jurafaget selv før jeg startede på studiet. Jeg er sikker på, at det var noget af det der gjorde, at jeg havde et forspring, da jeg startede på jura. Udover, at jeg klarede de første semestre med topkarakter, så havde jeg også overskud og tid til at nyde studielivet. Derudover vil jeg sige, at undervisningen på StudieAkademiet er virkelig god. Når man kommer fra gymnasiet og er vant til "røv-til-bænk" undervisning, er det virkelig befriende at følge den inddragende og moderne tilgang, som underviserne har her.

Vil du anbefale StudieAkademiet til andre, der drømmer om at læse jura? Hvorfor/hvorfor ikke?
Uden tvivl! Det er for det første en ekstrem stor hjælp til at komme ind på studiet, for det giver dig noget unikt på CV'et og de hjælper dig med selve ansøgningen til studiet, men det er også et enormt fagligt forspring, som jeg ikke tror, man kan få andre steder. Det er uden tvivl min læring fra StudieAkademiet der gjorde, at jeg var en af dem med højest karakterer på første semester.

Udover det rent faglige, oplevede du også en personlig udvikling? Hvis ja, på hvilken måde?
Jeg gik fra useriøs i gymnasiet til topmotiveret for jurauddannelsen på bare nogle få uger. Det var aldrig sket uden StudieAkademiet. Jeg er desuden blevet meget mere selvsikker og målrettet, og jeg har tænkt mig at anvende det i min juridiske karriere.

 

Kom i gang her