Her bliver dine studiedrømme til virkelighed!

Velkommen til StudieAkademiet

Hos StudieAkademiet hjælper vi dig med at nå dine akademiske mål. Vores kurser forbereder dig til kvote 2-optagelse og videre uddannelse med erfarne undervisere, skræddersyet materiale og personlig vejledning. Med os får du den bedste forberedelse til at sikre din plads på dit drømmestudie!

Stå stærkere både til kvote 2-prøven og interviewet

StudieAkademiet tilbyder et universitetsforberedende uddannelsesforløb for dem, der tager deres ambitioner og drømme seriøst. Vi tror på, at der er en plads til alle i uddannelsessystemet. Vores mål er at hjælpe alle StudieAkademiets elever med at afklare deres studievalg, blive optaget på deres drømmestudie og forberede dem til at opnå flotte resultater i deres uddannelse.

Konkurrencen om pladser på visse uddannelser i Danmark er hård, og der er desværre ingen garantier for optagelse gennem kvote 2. Men hos StudieAkademiet tror vi på, at man med hårdt arbejde og dedikation kan tilkæmpe sig en plads på drømmestudiet. Denne tro bliver bekræftet af vores tidligere elever.

Om Aspiri

Aspiri er bredt kendt i universitetsverdenen, hvor vi hvert år hjælper over 25.000 studerende med deres svære universitetseksamener, hvilket vi har gjort siden 1993. Vi har særlig mange kursister indenfor økonomi, jura og medicin.

Målt på hvor mange studerende vi hvert år har igennem vores kurser, er vi rent faktisk på størrelse med Danmarks 3. eller 4. største universitet. Dette gør naturligvis, at vi har et indgående kendskab til hele universitetsverdenen samt har nogle af de absolut bedste universitetsundervisere - pt. over 50 undervisere. Se vores undervisere her. Dette kendskab har vi naturligvis brugt på at lave de bedst mulige kurser til kvote 2-optagelsen.

Formålet med StudieAkademiet er at hjælpe flest muligt med at komme ind på deres drømmeuddannelse. Det er derfor, at du foruden vores kursuspakker her finder en masse gratis hjælp, personlig vejledning, tests
m.m.

Vi skiller os ud fra andre kvote 2-kurser, da vi ikke kun forbereder dig til prøven, men også til interviewet. Det giver en kæmpe fordel allerede at vide noget om sit studie, og at sætte sig ind i hvilke fag du møder i løbet af årene. De fagforløb vi tilbyder er lavet af universitetsundervisere, og de har derfor 100% styr på hvad der forventes af dig, samt hvad du kan forvente af studiet.

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv eller ring endelig til vores kundeservice eller kom forbi vores kontor og boghandel på Falkoner Allé 13, 1. sal på Frederiksberg, hvor der i dagtimerne som regel er en fagvejleder til stede. Hvis du vil være sikker på, at der er en fagvejleder til stede så skriv til os først ([email protected]) og lav en aftale, så vi ved, at du kommer. Se vores medarbejdere her.

De bedste hilsner,
Stephan van Rensburg, Adm. direktør hos Aspiri

Spørgsmål?

Skriv til os