Hjertet banker

Forberedelse til Medicinstudiet

På StudieAkademiets medicin-forløb, stifter du bekendtskab med 6 fag, som du vil møde på dit drømmestudie. Udover det får du også et kvote 2-forløb, som forbereder dig til kvote 2-prøven eller uniTEST. Hele forløbet foregår online.

 

priser og rabatter

Stå stærkere både til kvote 2
prøven
og interviewet


På StudieAkademiet tilbyder vi kurser, der forbereder dig grundigt til både kvote 2-optagelsesprøven og det efterfølgende interview. Vores kurser er skræddersyet til at styrke dine akademiske og personlige kompetencer, så du kan præsentere dig selv fra din bedste side. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod dit drømmestudie!

6 spændende fag

På StudieAkademiets online medicin-forløb stifter du bekendtskab med 6 fag, som du vil møde på dit drømmestudie. Kurserne består af over 1000 minutters videomateriale samt opgaver, du selv kan træne med.

Introduktion til lægeuniverset

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af medicinske emner gennem omfattende videomateriale og opgaver, der forbereder dig til en succesfuld karriere som læge.

Anatomi

Dyk ned i kroppens struktur og funktioner. Lær om organer, muskler og knogler, og hvordan de arbejder sammen. Dette fag giver dig den nødvendige viden til at forstå kroppens opbygning og mekanismer.

Fysiologi

Udforsk kroppens livsprocesser. Lær, hvordan organer og systemer fungerer sammen. Dette fag giver dig en forståelse af kroppens dynamik og de biologiske mekanismer bag sundhed og sygdom.

Patologi

Studér sygdommes oprindelse og udvikling. Forstå, hvordan forskellige lidelser påvirker kroppens funktioner. Dette fag giver dig essentiel viden om diagnose og behandling af sygdomme.

Diagnostik

Fra simpel sygehistorie til avancerede, højteknologiske skanninger i søgen efter en diagnose. Lær metoderne til præcis identifikation af sygdomme.

De 7 lægeroller

Vejen til en målrettet karriere som speciallæge. Bliv fortrolig med de syv essentielle roller, en læge skal mestre, fra medicinsk ekspertise til kommunikation og samarbejde.

Invester i dig selv

Lær om studiets grundpiller

Du får omfattende viden omkring fagene på Medicin samt et dybdegående kursus, som forbereder dig til kvote 2-prøven eller uniTEST.

Kvote 2-bogen

Et fysisk eksemplar af vores helt nye og omfattende kvote 2-bog, som du kan afhente i vores boghandel på Frederiksberg eller få tilsendt helt gratis. 

Altid tilgængeligt

Din underviser har indspillet forelæsningerne i vores studie, og du vil derfor kunne tilgå det faglige indhold, når du vil, hvor du vil, og så mange gange du vil.

Workshop målrettet kvote 2-interview

En eksklusiv workshop (kun for vores kursister) målrettet kvote 2-interview der følger efter kvote 2-prøven eller uniTEST.

Kvote 2-træning

Over 600 prøvelignende spørgsmål, som du får adgang til via vores online testmodul, garanterer, at du bliver helt klar til prøven.

Afprøv universitetsniveauet

Med et forløb hos StudieAkademiet, får du adgang til et valgfrit eksamenskursus fra Aspiri på op til 15 timers varighed, der forbereder universitetsstuderende til deres eksaminer.

Rabatoversigt

Kursuspakke til KU

Til dig som skal læse Medicin og skal op til en kvote 2-prøve på Københavns Universitet.
Normalpris: 1995 + 2495 = 4490 kr.
Spar: 1495 kr!


Fagspecifikt forløb         Kvote 2-forløb

1995 kr                   2495 kr

Din rabatpris:

2995 kr

Udvidet kursuspakke

Til dig som skal læse Medicin og skal op til en uniTEST på Syddansk eller Aarhus Universitet.
Normalpris: 1995 + 2495 = 4490 kr.
Spar: 2490 kr!


Fagspecifikt forløb    Kvote 2-forløb x 2

1995 kr               4990 kr

Din rabatpris:

4495 kr

Kursuspakke til uniTEST

Til dig som skal læse Medicin og skal op til en uniTEST på Syddansk eller Aarhus Universitet.
Normalpris: 1995 + 2495 = 4490 kr.
Spar: 1495 kr!


Fagspecifikt forløb         Kvote 2-forløb

1995 kr                   2495 kr

Din rabatpris:

2995 kr

Vigtige datoer

 Se åbningsdatoer nedenfor:

Medicinforløb

5. november

Kvote 2-kursus

1. januar

Tilmeldingsfrist til prøven

15. marts

Læs mere om kvote 2-prøven
på de forskellige universiteter

Københavns Universitet

KU

Syddansk Universitet

SDU

Aarhus Universitet

AU

Jeppe var elev på StudieAkademiet.
Nu er han medicinstuderende

Vi har hjulpet hundredevis af engagerede unge tættere på deres drøm. Men det er først og fremmest deres indsats og gå-på-mod der gør, at mere end halvdelen af vores elever er kommet ind på konkurrenceprægede studier som jura, medicin og psykologi. Skal det være dig i år?

                   Få en gratis vejledning

Din fantastiske underviser

Vores underviser er nøje udvalgt og har dybt kendskab til det fag, han underviser i.
Vores underviser, Muhammad beskæftiger sig med medicin i sit daglige arbejde.

Muhammad

Muhammad er reservelæge ved Kardiologisk og Infektionsmedicinsk Afdeling på Rigshospitalet, hvor han specialiserer sig i behandling af hjerte- og infektionssygdomme.

Spørgsmål?

Skriv til os