Se dig selv i retssalen

Bliv klar til Jurastudiet

På StudieAkademiets jura-forløb, stifter du bekendtskab med 6 fag, som du vil møde på dit drømmestudie. Udover det får du også et kvote 2-forløb, som forbereder dig til kvote 2-prøven eller uniTEST. Hele forløbet foregår online.

Priser og rabatter

Stå stærkere både til kvote 2
prøven
og interviewet

På StudieAkademiet tilbyder vi kurser, der forbereder dig grundigt til både kvote 2-optagelsesprøven og det efterfølgende interview. Vores kurser er skræddersyet til at styrke dine akademiske og personlige kompetencer, så du kan præsentere dig selv fra din bedste side. Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod dit drømmestudie!

6 spændende fag

På StudieAkademiets online jura-forløb stifter du bekendtskab med 6 fag, som du vil møde på dit drømmestudie. Kurserne består af over 1000 minutters videomateriale samt opgaver, du selv kan træne med.

Juridisk Metode

Lær om retssystemet og juristens håndværk: den juridiske metode. Knæk koden til at analysere og anvende love og praksis i retssager.

Civilproces

En tvist mellem to borgere kan i sidste ende løses i retten. Faget handler om domsstolssystemet, og den måde systemet kan være med til at løse tvister.

Strafferet

Mordere, voldtægtsforbrydere og røvere har én ting til fælles; de møder strafferetssystemet. Faget handler om reglerne om strafbare handlinger - hvornår kan man egentlig straffes?

Formueret

En aftale er en aftale - men er den nu altid det? Faget handler om de pligter og rettigheder, der udspringer af at disponere over sin egen formue.

Menneskerettigheder og forfatningsret

Den enkelte borger er meget mindre end staten. Faget handler om konstruktionen mellem borgeren og staten, herunder statens pligter over for den enkelte borger.

Familie/Arveret

Ægteskab, skilsmisse, testamente og arv. Det er sikkert her i livet, at alle kommer i berøring med familie- og arveretten. Faget handler om reguleringen heraf.

Invester i dig selv

Lær om studiets grundpiller

Du får omfattende viden omkring fagene på Medicin samt et dybdegående kursus, som forbereder dig til kvote 2-prøven eller uniTEST.

Kvote 2-bogen

Et fysisk eksemplar af vores helt nye og omfattende kvote 2-bog, som du kan afhente i vores boghandel på Frederiksberg eller få tilsendt helt gratis. 

Altid tilgængeligt

Din underviser har indspillet forelæsningerne i vores studie, og du vil derfor kunne tilgå det faglige indhold, når du vil, hvor du vil, og så mange gange du vil.

Workshop målrettet kvote 2-interview

En eksklusiv workshop (kun for vores kursister) målrettet kvote 2-interview der følger efter kvote 2-prøven eller uniTEST.

Kvote 2-træning

Over 600 prøvelignende spørgsmål, som du får adgang til via vores online testmodul, garanterer, at du bliver helt klar til prøven.

Afprøv universitetsniveauet

Med et forløb hos StudieAkademiet, får du adgang til et valgfrit eksamenskursus fra Aspiri på op til 15 timers varighed, der forbereder universitetsstuderende til deres eksaminer.

Rabatoversigt

Kursuspakke til KU

Til dig som skal læse Jura og skal op til en kvote 2-prøve på Københavns Universitet.
Normalpris: 1995 + 2495 = 4490 kr.
Spar: 1495 kr!


Fagspecifikt forløb         Kvote 2-forløb

1995 kr                   2495 kr

Din rabatpris:

2995 kr

Udvidet kursuspakke

Til dig som skal læse Jura og skal op til en kvote 2-prøve på Københavns Universitet OG uniTEST på Syddansk eller Aarhus Universitet.
Normalpris: 1995 + 2495 = 4490 kr.
Spar: 2490 kr!


Fagspecifikt forløb    Kvote 2-forløb x 2

1995 kr               4990 kr

Din rabatpris:

4495 kr

Kursuspakke til uniTEST

Til dig som skal læse Jura og skal op til en uniTEST på Syddansk eller Aarhus Universitet.
Normalpris: 1995 + 2495 = 4490 kr.
Spar: 1495 kr!


Fagspecifikt forløb         Kvote 2-forløb

1995 kr                   2495 kr

Din rabatpris:

2995 kr

Vigtige datoer

 Se åbningsdatoer nedenfor:

Juraforløb

5. NOVEMBER

Kvote 2-kursus

1. januar

Tilmeldingsfrist til prøven

15. marts

Læs mere om kvote 2-prøven
på de forskellige universiteter

Københavns Universitet

KU

Syddansk Universitet

SDU

Aarhus Universitet

AU

Isabella var elev på StudieAkademiet.
Nu er hun jurastuderende

Vi har hjulpet hundredevis af engagerede unge tættere på deres drøm. Men det er først og fremmest deres indsats og gå-på-mod der gør, at mere end halvdelen af vores elever er kommet ind på konkurrenceprægede studier som jura, medicin og psykologi. Skal det være dig i år?

                   Læs mere om Isabella

Din fantastiske underviser

Vores underviser er nøje udvalgt og har dybt kendskab til de fag, hun underviser i.
Vores underviser, Bolette beskæftiger sig med jura i sit daglige arbejde.

Bolette

Bolette er uddannet jurist fra Københavns Universitet og arbejder nu som Fuldmægtig hos Københavns Politi og underviser på universitetet.

Spørgsmål?

Skriv til os