Gå tilbage

Emilies historie på StudieAkademiet

Hvad fik dig til at vælge StudieAkademiet?
Grunden til, at jeg valgte at læse på StudieAkademiet var fordi, jeg havde deltaget i en af de informations-aftener, som instituttet afholder ind i mellem. Underviserne virkede alle engagerede og målrettede, hvilket gjorde, at jeg følte, at jeg havde fundet det rette undervisningssted.

Hvis du skulle beskrive din oplevelse på StudieAkademiet for andre, hvad ville du så sige?
En toptunet introduktion, hvor man over en kortere periode, får kendskab til de mange forskellige områder på det studie, man gerne vil læse. Desuden er det en enorm faktor på CV'et. Jeg har flere gange fået det peget ud som værende unikt fra både arbejdsgivere og medstuderende, så det giver helt klart et forspring. Jeg er sikker på, at det var noget af det tungeste i min kvote 2 ansøgning.

Vil du anbefale StudieAkademiet til andre, der drømmer om at læse jura? Hvorfor/hvorfor ikke?
Jeg vil – og har allerede – anbefalet StudieAkademiet til andre, der drømmer om at læse på universitet. Hvorfor? Fordi Akademiet har været med til at bekræfte mig i, at det er juravejen, jeg ønsker at gå. Jeg føler mig meget bedre rustet til at læse jura på universitetet, da jeg allerede nu har fået et grundlæggende kendskab til adskillige af fagene på uddannelsen. F.eks. vil mange af grundprincipperne og grundsætningerne ikke være ukendt stof for mig, da jeg inden uddannelsens start har stiftet bekendtskab med disse. Jeg kunne endvidere bruge StudieAkademiet som et skulderklap, når jeg talte med advokathuse om jobmuligheder, da det var meget tydeligt, at det var anerkendt hos dem.

Udover det rent faglige, oplevede du også en personlig udvikling? Hvis ja, på hvilken måde?
Jeg har oplevet en enorm personlig udvikling. Jeg er blevet meget mere motiveret, meget mere målrettet og meget mere selvsikker. Jeg tror virkelig på mig selv nu, og at jeg sagtens kan klare det. Det var noget af det vigtigste, StudieAkademiet hjalp mig med.

 

Se hvilke kurser vi har til dig