Gå tilbage

Læs Atiqas historie

Atiqa: “At læse jura på StudieAkademiet har været fantastisk! Uddannelsen har vist mig at jura er det rigtige studie for mig, og jeg har fået en masse viden om de fag, jeg vil møde på universitetet. Samtidigt tog underviserne os i hånden og førte os sikkert igennem ansøgningsprocessen til kvote 2, med gode råd og vejledning.”

Det kan du bruge StudieAkademiet til

Hvad er det egentlig man lærer? Og får man noget ud af det. Ja, det gør man. I hvert fald, hvis man spørger Atiqa. Se hendes video her. Nedenunder kan du læse hele interviewet med Atiqa.At læse jura på StudieAkademiet har været fantastisk! Uddannelsen har vist mig at jura er det rigtige studie for mig

Hvad fik dig til at vælge StudieAkademiet?

Jeg ville være sikker på jura var det fag jeg skulle beskæftige mig med. Samtidig var det en investering i mig selv fagligt såvel som personligt.

Hvis du skulle beskrive din oplevelse på StudieAkademiet for andre, hvad ville du så sige?

Det har været rigtig godt! Man bliver hurtig sikker i sit valg af uddannelse, og samtidig får man mulighed for at uddybe sig i fag, som man højst sandsynlig vil møde på universitetet. Jeg har personligt været i tvivl om hvordan jeg skulle håndtere kvote 2 processen i forhold til ansøgningen, erhvervserfaring osv. Her har det hjulpet at have StudieAkademiet som et udgangspunkt.

Vil du anbefale StudieAkademiet til andre, der drømmer om at læse jura? Hvorfor/hvorfor ikke?

Ja helt klart! Rigtig god mulighed for at få en masse viden, og få et indblik i hvad det ville sige at læse jura. Samtidig ligger Jura Akademiet vægt på at vi selv er ansvarlige i forhold til vores læring. Vi har lavet en del casearbejde, og lært hvordan studiegrupper fungere samt hvordan du selv har ansvar for at administrere din tid.

Udover det rent faglige, oplevede du også en personlig udvikling? Hvis ja, på hvilken måde?

Ja dette år har gjort mig mere sikker på mig selv og mine mål for livet. Under dette kvote 2 race har StudieAkademiet altid stået klar med råd og støtte. Jura Akademiet har givet mig håb for en juridisk karriere. Ovenfor kan du høre Atiqa fortælle om sin oplevelse på StudieAkademiet. 

 

Kom i gang her